Blog updates

Latest news & updates
Blog

Flama Escola de Dansa donà la benvinguda al Nadal

Flama Escola de Dansa va adaptar el seu últim espectacle per tal de donar la benvinguda al Nadal.

18/01/2019
Flama Escola de Dansa dona la benvinguda al Nadal
Flama Escola de Dansa dona la benvinguda al Nadal

Flama Escola de Dansa va adaptar el seu últim espectacle per tal de donar la benvinguda al Nadal. Ambientat justament en els dies previs al Nadal, a l’Auditori Municipal de Cullera, es va reunir un nombrós públic per gaudir de la posada en escena de “Ariel busca a Papá Noel” Arbrets de Nadal i les filles de Tritó, peixets i cavallets de mar, morenes, corals, meduses, amics del príncep Erik i mariners, acompanyaren a Ariel, el Princep Erik, Úrsula, Tritó (Pare Noel), Sebastià, Flounder, Scrutlle i al Majordom en una nova aventura, narrada a través de la dansa.

La història donà el tret d’eixida quan la malvada Úrsula, la bruixa de la mar, veu l’ocasió de segrestar el Pare Noel (Tritó) per acabar amb l’alegria de la seua família. Però Ariel, les seues germanes i els seus amics eixen en busca del Pare Noel per a rescatar-lo i passar una nit màgica amb tots els convidats.

L’espectacle que va tindre lloc el 22 de desembre passat, va estar dirigit pel seu creador i escenògraf Flávio Garrido, i va comptar amb un equip artístic encapçalat per Laura Sancasto (Ariel), Rocío Garcia (príncep Erik), Lara Nácher (Úrsula), Maria Mascarell (Tritó- Pare Noel), Pablo Fito (Sebastià), Inés Lallart (Flounder), Neus Castelló (Scruttle) i Júlia Sapiña (Majordom); a més de Julia Costa, Laira Nascimiento, Marta Bru i Rugile Velickaite (Filles de Tritó); i Christian García i Eros Sapiña, com a convidats del rei, a més de la resta dels alumnes de l’escola.

Acabat l’espectacle, el director Flávio Garrido, va prendre la paraula per agrair la col·laboració de totes les persones implicades en l’acte; va recordar la selecció del ballarí Pablo Fito per al musical de Billy Elliot a Madrid i va desitjar unes bones festes tant a tot l’equip i als ballarins com al públic assistent.

Más información

Write a Comment